Trei intrebari pentru Costel Avram, un singur mesaj pentru alegatori: Unicul dor al vietii mele e sa-mi vad Valea fericita!

-Domnule Costel Avram, afisul dv. electoral pe care l-ati oferit spre publicare ziarelor hunedorene a fost cel mai surprinzator si, implicit,  cel mai comentat de catre cititorii nostri. De ce ati apelat tocmai la Avram Iancu pentru a va sustine candidatura la Consiliul judetean?

-Motivele ar fi mai multe si fiecare motiv are talcul sau. Stiti ca ultima reprezentare a figurii lui Avram Iancu pe o bancnota romaneasca  s-a facut in urma cu 20 de ani? E vorba de vechea bancnota de 5.000 de lei (ROL) pe care a emis-o in 1992  Banca Nationala a Romaniei, pe aversul careia a fost reprezentat portretul lui Avram Iancu.

Apoi, un an mai tarziu, in 1993, Banca Nationala a Romaniei a emis o noua bancnota de 5.000 de lei (ROL), pe aversul careia a fost reprezentat tot portretul lui Avram Iancu dar cu unele reprezentari grafice modificate fata de emisiunea din 1992. Apoi, bancherii romani l-au uitat complet. As putea spune ca de atunci incoace, romanii au saracit constant si pentru ca i-au sters chipul de pe noile bancnote. BNR-ul a taiat zerourile, dar l-au “taiat” si romanul exponential, pe Craisorul muntilor, de pe bancnotele lor. Ar fi o posibila si explicatia ca, astfel, noile bancnote au devenit niste forme fara fond…

-Care ar fi cel de-al  doilea motiv?

-Ati observat faptul ca foarte multa lume de la noi – cu functie sau in asteptarea ei!- are, in birou, un portret al lui Avram Iancu. Dar foarte putini si-l asuma pe Avram Iancu si in public. Eu sunt singurul roman, dintre cei aflati in campania electorala, care m-am identificat public cu imaginea lui si cu idealurile lui.

-Suntem curiosi sa aflam care este si cel de-al treilea motiv?

-Avram Iancu ne-a spus ca unicul dor al vietii sale era sa-si vada natiunea fericita. Pastrand proportiile, eu sunt mult mai modest. Eu vreau sa-mi vad Valea fericita. Si sa-i pot intoarce, in urmatorii ani, ceea ce ea mi-a oferit in anii din urma. Dar pentru ca acest lucru

nu-l pot face de unul singur, ii rog pe concitadinii mei sa ma ajute, votandu-ma pentru un loc in Consiliul judetean. Pentru ca din randul consilierilor judeteni se alege vicepresedintele. Si nu din randul celor care, de exemplu, s-ar clasa pe locul doi in competitia pentru sefia Consiliului judetean.

 

6 comentarii la „Trei intrebari pentru Costel Avram, un singur mesaj pentru alegatori: Unicul dor al vietii mele e sa-mi vad Valea fericita!

 • Pingback:Costel Avram – Vicepresedinte Consiliul Judetean Hunedoara » Blog Archive » Trei intrebari pentru Costel Avram, un singur mesaj pentru alegatori: Unicul dor al vietii mele e sa-mi vad Valea fericita!

 • 14 mai 2012 la 05:08
  Permalink

  Domnu Avram, asocierea dumneavoastra cu Avram Iancu este exagerata…nu stiu de ce ati facut acest lucru… dar stiti ca Avram Iancu a innebunit! Ati inteles?

 • 14 mai 2012 la 05:16
  Permalink

  Costel Avram este moldoveanul care se invarte de 10 ani in jurul apei din Valea Jiului scumpindo sub diferite motive iar pentru la anul a planificat impreuna cu Molot de la USL (PNL)inco scumpire a apei in Valea Jiului dar el Costel Avram sa imbogatit si ingrasat chiar pe timp de criza mondiala. Degeaba vrea el acum prin presa sa arate ca este un om „bun” ca nu mai tine.Speram ca acest cotidian de amploare in valea jiului si judet(Cronica Vaii Jiului)sa fie corect si impartial asa cum vrem sa fie intreaga presa,cititori sunt adevarati judecatori.

 • 14 mai 2012 la 05:28
  Permalink

  Bai umflatule ce tupeu ai ????? Tu ai tupeu nu numai in campanie si pot sa spun ca esti chiar nesimtit……..Cum poti sa spui ca vrei binele Vaii cand tu ai fost cel care a marit pretul atat de mult la apa? Spuneai odata pe un post local TV care e pretul apei la mata la tara si ce bine vrei tu sa o duca cei din Vale….Dar cum ti-ai vazut basaul pe scaunul la care tanjai ai uitat tot.ASA VREI SA FACI SI ACUM DAR NU O SA-TI MAI MEARGA…..

 • 14 mai 2012 la 05:28
  Permalink

  Esti patetic.Ai avut ocazia sa faci ceva pentru aceasta Vale, probabil atunci erai prea ocupat cu fericirea-ti proprie ca sa vezi tristetea din jur, a, stai, nu erai prin zona atunci.Sosesti acum, acum cand trebuie sa-ti asiguri fericirea.

 • 14 mai 2012 la 06:41
  Permalink

  ce penibil …oare cine la sfatuit sa faca asta ? costel avram si avram iancu impreuna ..e o blasfemie

Comentariile sunt închise.