Miercuri, de la ora 10,00 va fi Bursa locurilor de muncă la Petroșani. Și nu doar atât. Pentru că elevii și studenții sunt așteptați la bursă pentru a primi sfaturi și orientare în carieră. AJOFM Hunedoara organizează, între 15 și 17 mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă, dar și un Târg de Oferte educaționale. La Petroșani, elevii, studenții și șomerii sunt așteptați în corpul C al Universității, de la ora 10,00, miercuri, 15 mai.
Georgeta Angelica Tomuța, director executiv AJOFM Hunedoara:
„Avem agenți economici care vin cu o paletă largă de oferte de locuri de muncă pentru Valea Jiului. Ne dorim, ca de fiecare dată, ca fiecare persoană care este în evidență în căutarea unui loc de muncă să interacționeze cu angajatorii, să își depună un CV și, de ce nu, să își ocupe un loc de muncă”
Și tot miercuri, sunt așteptați și absolvenții, fie că sunt elevi de liceu, de școli profesionale, sau generale, ori studenți. „Târgul de orientare în carieră și ofertele educaționale va cuprinde un număr destul de mare de facultăți și licee, care vin cu ofertele lor. Iar, de data aceasta, vom avea, la eveniment, inclusiv tinerii de clasa a VIII-a care dau testele naționale, pentru că liceele vin cu oferte educaționale. La fel și facultățile, iar absolvenții de clasa a XII-a și facultate, vor avea parte de servicii de informare și consiliere privind cariera. Vor fi învățați să își completeze un CV și vor avea o primă interacțiune cu agenții economici”, a mai precizat Georgeta Angelica Tomuța.
AJOFM Hunedoara organizează bursa la Petroșani, miercuri, iar joi și vineri evenimentul are loc și la Simeria, Deva și Hunedoara.

Diana Mitrache