Municipalitatea de la Petroșani beneficiază de fonduri importante prin Valul Renovării pentru reabilitarea unor unități de învățământ. Zilele trecutea fost semnat contractul pentru ”Creșterea eficienței energetice în 2 clădiri publice cu destinație de unități de învățământ din Municipiul Petroșani – Colegiul Național Mihai Eminescu” – 7,105,769.77 lei.

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență. “Contractul privind creșterea eficienței energetice pentru Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, depus la finanțare de Primăria Municipiului Petroșani pe componenta C5 – Valul renovării, a fost semnat de Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila. Suma aprobată la finanțare din
fonduri europene este de 7.105.769,77 lei. Copiii de astăzi reprezintă viitorul țării noastre, iar asigurarea celor mai bune condiții de studiu pentru elevi reprezintă una dintre prioritățile mele, în calitate de primar al municipiului Petroșani”, a declarat primarul municipiului Petro;ani, Tiberi Iacob Ridzi.
Monika BACIU