În cadrul unei licitații organizate de administrația locală din Petroșani, patru firme sau consorții de firme și-au depus ofertele pentru contractul de achiziție de mobilier destinat unităților de învățământ și unităților conexe din municipiu. Proiectul, intitulat „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Municipiul Petroșani”, are o valoare totală de 4.268.833 lei și este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Această inițiativă vizează îmbunătățirea condițiilor de studiu pentru elevii din Petroșani prin furnizarea de mobilier modern și funcțional, precum și prin dotarea unităților de învățământ cu materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație.
Selecția ofertelor se va face în conformitate cu criteriile stabilite în documentația de licitație, iar administrația locală va evalua cu atenție fiecare propunere pentru a se asigura că soluțiile prezentate răspund nevoilor educaționale ale comunității.
Monika BACIU