U niversitatea din Petroșani a fost prezentă la Târgul de Oferte Educaționale de la Simeria, oferind informații despre programele sale de studiu.

Evenimentul, organizat la Centrul de Afaceri Simeria, a fost o oportunitate de succes pentru promovarea ofertei academice a instituției. Reprezentanții universității au subliniat importanța educației ca instrument pentru succes și dezvoltare personală. Aceștia au încurajat continuarea explorării și dezvoltării împreună, evidențiind fiecare pas în drumul către excelență și împlinire. De asemenea, universitatea se pregătește pentru primirea viitorilor studenți printr-un proiect de promovare amplu.
”Ne bucurăm să împărtășim cu voi câteva momente de la Târgul de Oferte Educaționale Simeria, desfășurat la Centrul de Afaceri Simeria. Oferta academică a Universității din Petroșani a fost promovată cu succes la acest târg. Educația devine puntea către reușită și realizare personală. Să continuăm să explorăm și să ne dezvoltăm împreună, pentru că fiecare pas contează în drumul nostru către excelență și împlinire!”, informează reprezentanții Universității din Petroșani.
Universitatea din Petroșani se pregătește deja pentru ai primi pe viitorii studenți printr-un amplu proiect de promovare.