A dministrația locală de la Lupeni continuă seria investițiilor în stațiunea montană Straja. Astfel toate străduțele din interiorul stațiunii vor fi asfaltate.
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spune că această investiție va fi realizată cu banii proveniți din excedentul bugetar de anul trecut pe care primăria l-a avut din încasările din Straja.
”Stațiunea Straja va avea în acest an asfalt pe toate aleile. Fondurile necesare pentru această investiție le-am obținut din excedentul bugetar aferent încasărilor de anul trecut din Straja. Acest lucru vine după o altă investiție pe care am făcut-o și anume iluminatul public în stațiune. Prin toate aceste investiții ne dorim ca stațiunea să fie și mai atractivă atât în sezonul de iarnă cât și în cel de vară”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
Stațiunea montană Straja atrage an de an un număr din ce în ce mai mare de turiști grație investițiilor care au fost făcute și a bunei colaborări a adminsitrației locale cu mediul privat.