Administrația locală de la Lupeni continuă și în acest an seria investițiilor în localitate. Astfel în momentul în care condițiile meteo o vor permite, constructorii se vor afla în teren pentru a începe lucrările.

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, spune că va fi un an încărcat pentru administrația pe care o conduce. Nu mai puțin de 32 de proiecte de investiții vor fi executate pe întreg teritoriul municipiului iar valoarea totală este de 69 de milioane de euro.
”Pentru acest an avem foarte mult de muncă în municipiul nostru. Nu mai puțin de 69 de milioane de euro vor finanța cele 32 de proiecte de investiții. Pentru aceste proiecte noi ne asigurăm că avem sumele de bani necesare pentru cofinanțare pentru ca aceste proiecte să poată fi duse la bun sfârșit. Pentru multe dintre aceste proiecte avem licitațiile gata făcute și vom porni lucrările. Acestora le vom da drumul pe parcursul lunii martie în funcție de condițiile meteo”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
De la infrastructură rutieră, la creșterea eficienței energetice sau alte modernizări, în acest an municipiul Lupeni va fi un adevărat șantier.