A dministrația locală din
Vulcan a demarat un
important proces de reabilitare a infrastructurii rutiere în municipiu.

Recent, a fost scos la licitație
contractul pentru execuția lucrărilor aferente investiției denumite „Reabilitare Strada Morii, Tronson 1 – Etapa 1, Municipiul Vulcan, Județul Hunedoara”. Obiectivul principal al acestei investiții constă în îmbunătățirea condițiilor de trafic și de circulație pe străzile de interes local din municipiul Vulcan, în special pe Strada Morii.
Valoarea estimată a acestui contract este în conformitate cu devizul general și se ridică la suma de 564.162,31 lei fără TVA. Această investiție reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii rutiere locale, având în vedere necesitatea îmbunătățirii condițiilor de trafic pentru comunitatea locală.
Prin această licitație, administrația locală demonstrează angajamentul său ferm față de îmbunătățirea vieții locuitorilor din Vulcan și creșterea calității infrastructurii municipiului. Procesul de selecție va urma rigorile legale și se așteaptă ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp posibil, pentru a aduce beneficii semnificative comunității locale.