Actualitate

În sfârsit, un rãspuns. Pozitiv

Dupã 6 ani de zile de la întocmirea primelor sesizãri, diriguitorii Clubului Sportiv Scolar din Petrosani, au primit, în sfârsit, un rãspuns din partea reprezentantilor Ministerului Educatiei. Mai exact, dupã rectificarea de buget, ar urma sã ajungã, în Petrosani, si primele sume de bani destinate reabilitãrii sãlii de sport  din localitate.

„Sincer, dupã atâtia ani de când fac rapoarte si sesizãri, nu mã asteptam sã mai primesc un rãspuns, fie el, chiar si favorabil. Au trecut 6 ani, de la data la care am trimis prima adresã la Minister prin care solicitam acordarea unei subventii pentru reparatia capitalã a sãlii de sport si nu s-a întâmplat nimic. În sfârsit, reprezentantii ministerului ne-au comunicat cã sunt de acord cu repartizarea unor sume de bani pentru reabilitarea sãlii sporturilor din Petrosani, în vederea efectuãrii unor reparatii capitale”, a declarat Zoltan Toth, directorul Clubului Sportiv Scolar din Petrosani.

Sala sporturilor din Petrosani, o clãdire datã în folosintã în anul 1986, are nevoie de reparatii capitale. Nu de alta dar, în cei aproape 25 de ani scursi de la inaugurarea sãlii, nimic nu s-a mai fãcut pentru adaptarea acesteia la cerintele europene actuale…

Mircea Nistor