8_siteRromii care locuiesc în colonia de la Iscroni au rãmas iarãsi fãrã curent, dupã ce electricienii de la ENEL, însotiti de jandarmi, i-au debransat pentru a nenumãrata oarã în ultimul timp. El erau legati ilegal, direct de la stâlpii de iluminat public.

În cursul diminetii de ieri, lucrãtorii de la ENEL i-au debransat din nou pe rromii de la Iscroni de la curentul electric. Operatiunea s-a desfãsurat pe o ploaie torentialã, asa cã de data aceastã, niciun localnic nu a iesit afarã pentru a se revolta, asa cum se întâmpla pânã acum. “Reprezentantii Societãtii ENEL ne-au trimis la PT A 10 pentru deconectarea consumatorilor în mod abuziv. Am întocmit note de constatare pentru cei care au fost gãsiti acasã si au fost deconectati din postul de transformare ”, ne-a declarat electricianul Marius Dubles.

Politistii efectueazã acum cercetãri în cazul celor gãsiti bransati ilegal la curent. „Lucrãtorii Politiei Orasului Aninoasa împreunã cu reprezentantii ENEL si ai IJJ Hunedoara, au organizat o actiune pe linia sustragerii de curent electric în cartierul Centrul II, unde au fost depistate 4 persoane depistate bransate ilegal, fãrã contorizare, direct de la panoul principal de comandã. S-a luat mãsura conducerii la sediul Politiei, iar în cauzã se vor întocmi dosare penale pentru sustragere de energie electricã”, a declarat Nicolae Airinei, sef Politia Aninoasa.

Luiza Andronache