9_siteAr fi de lucru, dar nimeni nu se apucã.  De vinã sunt cei care contestã mereu licitatiile, iar oamenii care locuiesc în Colonia din Petrosani asteaptã de zeci de ani canalizarea si asfaltul.

Canalizarea Coloniei din Petrosani mai asteaptã. Asa cum asteaptã si lucrãrile de asfaltare a strãzilor din acest cartier. Totul din vina unor firme care au contestat licitatia si totul bate pasul pe loc. Oamenii care lcouiesc în cartierul de case sunt exasperati sinu maistiu cum sã procedeze, pentru cã s-au sãturat de noroiul de pe strãzi si de latrinele din curte. Tot maimultis-au adresat autoritãtilor locale, iar unii chiar au declarat cã nu mai vor sã plãteascã impozite.  Primarul spune, însã, cã are si banii pregãtiti si la fel sunt pregãtiti si cei de la Apa Serv, dar, din pãcate, nu se poate lucra.

„Din pãcate, suntem tot în proces, în urma contestatiilor fãcute de mai bine de un an de zile. Suntem la Curtea de Apel Alba ,iar procedura a fost contestatã. Nu pot încã sã estimez când vom demara, dar sper cât mai curând. Banii sunt asigurati, contractul e semnat si asteptãm solutionarea în instantã”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani.

În celelalte orase ale Vãii Jiului, lucrãri similare au început si vor continua în perioada urmãtoare, iar singurii care sunt trasi înapoi sunt cei din Petrosani, din cauza firmelor care se contestã.

Diana Mitrache