EconomieMinerit

Darea în plată, aprobată de creditorii CEH. Nu de toți

D area în plată a activelor functionale energetice din cadrul SE Paroseni, EM Livezeni, EM Lonea, EM Lupeni, EM Vulcan, Sucursala Prestserv si sediul Executiv a fost aprobată de creditorii CEH. Nu toți au avut un vot favorabil.

Astfel, pentru darea în plată a activelor Complexului Energetic Hunedoara au votat favorabil Administratia Fondului pentru Mediu, Administratia Bazinala de Apa Mures, DGRFP Timisoara-AJFP Hunedoara și SNGN Romgaz SA. Împotrivă au votat Redolaj SRL și SNTGN Transgaz SA.
”In consecinta, se constata ca hotararea creditorilor, adoptata cu majoritatea voturilor exprimate, este de aprobare a Operatiunii de dare in plata a activelor functionale energetice din cadrul SE Paroseni, EM Livezeni, EM Lonea, EM Lupeni, EM Vulcan, Sucursala Prestserv si sediul Executiv”, arată administratorul judiciar al CEH.
Nu este pentru prima dată când datoriile acestei societăți sunt șterse
De-a lungul timpului, guvernul a decis mereu transformarea acestei societăți și de la Regia Autonomă a Huilei, la Compania Națională a Huilei, Complexul Energetic Hunedoara sau ce alte denumiri a mai primit,
societatea a rămas mereu curată în speranța că va reuși să se redreseze.
Monika BACIU