A nins în mai multe zone, așa că, din această săptămână, a fost activat Comandamentul de iarnă. Dispeceratul va fi activ și mașinile de deszăpezire vor ajunge acolo unde drumurile ar urma să fie înzăpezite, ori, poate, blocate de zăpadă.

Toate drumurile județene din Hunedoara sunt acum în atenția celor care fac deszăpezirea. Sunt disponibile utilaje și oameni, iar la dispeceratul de iarnă va fi cineva care să preia toate apelurile celor ce vor cere asta.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 noiembrie – 11 decembrie 2023. Potrivit specialiștilor, toamna își intră în drepturi cu ploi și temperaturi apropiate de normalul perioadei. La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol.
Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, la numărul de telefon 0737553971, unde se face monitorizarea și coordonarea Programului de intervenție în vederea prevenirii și combaterii înzăpezirii și poleiului pe drumurile aflate în administrarea CJ Hunedoara. Dispecerii asigură serviciul 24 de ore din 24, conform programărilor care au fost făcute de luni, 13 noiembrie.
Diana Mitrache