CEH măsoară stocul de cărbune de la Paroşeni

 

Complexul Energetic Hunedoara intenţionează să măsoare stocurile de cărbune de la termocentrala Paroşeni. În acest sens, societatea energetică a demarat procedurile pentru contractarea unei societăţi  specializare care să realizeze serviciile de măsurare a  stocului de cărbune  de la termocentrala Paroşeni.
”Achiziţionarea acestui serviciu de măsurare a stocurilor de  cărbune este oportună şi necesară pentru urmărirea în permanenţă şi verificarea cantităţilor de cărbune existente în stocul din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA- Sucursala Electrocentrale Paroşeni (…),  precum şi pentru determinarea consumului lunar de cărbune,  influenţa acestuia în normele de consum, evidenţierea elementului de cost cu combustibilul în  indicatorii economici, evitarea erorii în calculul balanţei de combustibil”, arată documentul. Suprafaţa supusă analizei este de 15.500 de metri pătraţi. De  precizat este faptul că stocul de  cărbune de la termocentrala Paroşeni este la condiţii  minime,dat fiind şi faptul că  unitatea nu produce, în această perioadă, apă caldă, iar pe timpul iernii nu a furnizat nici agent  termic populaţiei din Valea Jiului.
Cosmin BACIU

2 comentarii la „CEH măsoară stocul de cărbune de la Paroşeni

  • 27 iulie 2020 la 21:56
    Permalink

    are ce masura sau sunt alti bani aruncati in vant sub conducerea geniului ciuperceniului(visan) care a dat de gard cu sistemul energetic national si acum se cramponeaza de o functie care ii aduce o gramada de bani nemunciti dar pe care senatorul lui ,,peste prajit(resmerita)” nu-l vede ca doar el l-a pus acolo.

  • 28 iulie 2020 la 08:21
    Permalink

    In vremuri demult apuse cand se vedeau din strada muntii de carbune de pe platforma uzinei , masurarea (cubarea) se facea de un angajat al uzinei. Acum a ramas doar praful…dar si asta trebuie masurat si nu oricum ci de o firma specializata . Ba , esti prost ? …Ceva de genul asta se intampla si cu desulfurarea vietii care functioneaza….nefunctionabil . Apropo…madame codoi visan a lasat ceva tablouri la plecarea in pensie?….ca poate deschideti vreo galerie de arta desulfurata !!!!

Comentariile sunt închise.