Cristian Resmeriță: „O să fac în așa fel încât PNL să nu mai ia nici 10%”

Senatorul PSD Cristian Resmeriță și-a spulberat în declarații colegii de coaliție de la PNL, făcându-i răspunzători pentru situația de la Complexul Energetic Hunedoara.

Facturile mari la energie l-au determinat pe senatorul Cristian Resmeriță să arunce vina pe colegii din coaliție. A arătat cu degetul spre situația de la Paroșeni, termocentrală care are de plătit o amendă uriașă de 6 milioane de lei, că nu a livrat energie în sistemul energetic național și nici cărbune nu are cât să funcționeze 7 zile din 7. Și pentru toate acestea a considerat că de vină sunt cei de la PNL.
„Cei de la companie nu reușesc să aducă suficient cărbune la Paroșeni, că eu, dacă eram director îl aduceam de pe dealuri, că este și pe dealuri. Și tot făceam Paroșeniul să meargă 7 zile din 7. Dar se pare că este o incompetență, combinată cu o chestiune politică, în care PNL pur și simplu dorește să ne lovească cu totul, pe noi, cei din Valea Jiului”, a declarat Cristian Resmeriță, senator PSD, referindu-se la facturile uriașe pe care toți le avem de achitat.
Mai mult, chiar, senatorul le-a spus celor de la PNL, prin intermediul presei, că îi va desființa. „Vă spun că, în momentul în care ne ambiționăm, și nu eu, dar prin mine, o să ambiționez mai mulți oameni și o să fac în așa fel încât PNL să nu mai ia nici 10%, cât lua prin Valea Jiului”, a amenințat Resmeriță.
În cadrul unei conferințe de presă, senatorul PSD a spus că toată lumea se jenează acum de ceea ce fac cei de la PNL, care nu iau măsuri pentru ca oamenii să supraviețuiască, după ce facturile cresc cu fiecare lună, iar cei de la CEH nu fac nimic pentru a funcționa corect.
Diana Mitrache