După Iepurași și ouă uriașe pentru Paști, copiii din Vulcan se vor bucura de o poveste inedită cu dragoni și soldați, în parcul din zona centrală. Pentru asta a fost tocmită o firmă specializată în realizarea acestor parcuri în toată Europa și povestea de acum este cu personaje îndrăgite de copii. „Noi ne ocupăm cu parcuri tematice, pentru locurile de joacă. Facem tematizări, pentru diferite evenimente. Acum, pentru că vine 1 iunie, am zis să facem ceva să înveselim copiii din Vulcan. Toate sunt realizate manual, unicat, iar povestea de la Vulcan este soldații și balaurul”, a spus Vasile Virgil Babotă, directorul firmei.
Primarul spune că, după ce, de Paști, ornamentele au fost bine primite de copii, a recurs la aceiași specialiști și pentru Ziua Internațională a Copilului. „Ne pregătim de 1 iunie. Succesul de Paști ne-a motivat să colaborăm cu aceeași firmă. O să fie soldați, personaje de poveste, o poartă de intrare. Vrem să fie aici mai multe evenimente, iar parcul să fie locul de fotografii”, a spus primarul Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.
Oamenii, și mai ales copiii, s-au arătat încântați de noile personaje.
În plus, de 1 îunie, la Vulcan, va fi un spectacol cu trupa Teatrului I.D Sîrbu, iar personajele vor face și fotografii cu cei mici. Nu vor lipsi trupele de copii care vor cânta pe scenă.

Diana Mitrache