În acest weekend, Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila vă invită la Zilele Petrilei, un eveniment anual ce promite să aducă împreună comunitatea într-o atmosferă de sărbătoare și tradiție.

Vineri: Spectacole cu talente locale
Festivitățile încep vineri cu un spectacol dedicat talentelor locale, unde artiștii din Petrila vor urca pe scenă pentru a împărtăși cu publicul pasiunea lor pentru muzică și spectacol. Seara va fi plină de energie pozitivă și divertisment, oferind oportunitatea de a descoperi și sprijini talentele locale.

Sâmbătă: Concert special cu What’s Up
Sâmbătă este momentul așteptat, când pe scena principală va urca renumitul artist What’s Up. Concertul promite să fie un adevărat spectacol de muzică și voie bună, aducând hiturile sale celebre și atmosfera sa contagioasă pentru toți participanții.

Duminică: Paradă a portului popular
Weekendul se încheie duminică cu o paradă a portului popular, unde comunitatea va celebra tradițiile locale și frumusețea costumelor populare românești. Locuitorii sunt încurajați să participe în costume tradiționale și să contribuie la această festivitate colorată și plină de semnificație culturală.