Acțiuni de ecologizare în campus, întreceri sportive și excursii în zona de munte a Văii Jiului, adună studenții din Petroșani sub egida „Voluntineriada”. Și cine vrea, li se poate alătura, pentreu că voia-bună va prima.

Voluntineriada începe la Petroșani în 20 mai, cu mai multe întreceri sportive, o vânătoare de comori și, la final,o noapte de jocuri, plus excursii în zona de munte din Valea Jiului.
Nu vor fi date deoparte acțiunile de ecologizare și toate au ca scop socializarea tinerilor din acest capus.
„Este un eveniment creat pentru dezvoltarea pesronală, culturală și sportivă a studenților și integrarea lor în viața studențească. Avem acțiuni de voluntariat, sportive și poate participa oricine, dar și cadrele didactice, ori oamenii de rând. Noi, în fiecare an, facem întreceri la
fotbal, tenis de masă și de câmp, dar și o excursie pe care o plănuim la cascadele de pe Valea Mării. Vor fi seri de jocuri de familie”, a declarat Edmond Fulop, reprezentantul studenților de la Universitatea Petroșani
Voluntineriada începe în 20 mai cu întrecerile sportive și, timp de o săptămână, până în 25 mai, vor fi zilnic evenimente dedicate acestui proiect din campus.
Diana Mitrache