In an electoral aliantele din Consiliul Local de la Petrosani incep sa vocifereze. Daca pana acum toti consilierii, indiferent de partidul politic din care fac parte, votau proiectele initiate de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, la prima sedinta din acest an cu incarcatura politica, alianta USL Petrosani a avut un cuvant de spus cu privire la diferite proiecte.

Tacutul Zvanca ia cuvantul

Pana acum, consilierul local din partea PNL, Adrian Zvanca, nu a luat cuvantul, la sedinta de marti acesta a avut o inititiva haioasa in ceea ce priveste proiectul privind alocarea unei sume de bani pentru organizarea unui concert de Ziua Indragostitilor. Zvanca a cerut ca administratia sa nu aloce bani, iar cei de la Proconsul sa cante gratuit.

“Nu mi se pare normal ca atunci cand oamenii protesteaza in fata Casei de Cultura, noi (Consiliul Local), sa organizam evenimente pentru care alocam diferite sume de bani. Sunt curios daca cei de la Proconsul ar veni sa cante gratuit”, a spus Zvanca.

Viceprimarul municipiului Petrosani, Claudiu Cornea, i-a replicat consilierului afirmand ca suma de 16 mii de lei perceputa ca onorariu de trupa romaneasca este o suma modica.

Rus vrea panouri electorale

Presedintele PSD Petrosani, Ioan Rus, vrea ca administratia locala sa amenajeze locuri speciale pentru lipirea afiselor electorale. El considera ca acestea nu mai trebuie lipite pe fatadele imobilelor. Mai mult, au existat anumite proiecte la care consilierii USL fie s-au abtinut de la vot, fie au ridicat diferite probleme.

Raul IRINOVICI