Vociferari electorale. USL Petrosani isi face simtita prezenta in CL Petrosani

In an electoral aliantele din Consiliul Local de la Petrosani incep sa vocifereze. Daca pana acum toti consilierii, indiferent de partidul politic din care fac parte, votau proiectele initiate de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, la prima sedinta din acest an cu incarcatura politica, alianta USL Petrosani a avut un cuvant de spus cu privire la diferite proiecte.

Tacutul Zvanca ia cuvantul

Pana acum, consilierul local din partea PNL, Adrian Zvanca, nu a luat cuvantul, la sedinta de marti acesta a avut o inititiva haioasa in ceea ce priveste proiectul privind alocarea unei sume de bani pentru organizarea unui concert de Ziua Indragostitilor. Zvanca a cerut ca administratia sa nu aloce bani, iar cei de la Proconsul sa cante gratuit.

“Nu mi se pare normal ca atunci cand oamenii protesteaza in fata Casei de Cultura, noi (Consiliul Local), sa organizam evenimente pentru care alocam diferite sume de bani. Sunt curios daca cei de la Proconsul ar veni sa cante gratuit”, a spus Zvanca.

Viceprimarul municipiului Petrosani, Claudiu Cornea, i-a replicat consilierului afirmand ca suma de 16 mii de lei perceputa ca onorariu de trupa romaneasca este o suma modica.

Rus vrea panouri electorale

Presedintele PSD Petrosani, Ioan Rus, vrea ca administratia locala sa amenajeze locuri speciale pentru lipirea afiselor electorale. El considera ca acestea nu mai trebuie lipite pe fatadele imobilelor. Mai mult, au existat anumite proiecte la care consilierii USL fie s-au abtinut de la vot, fie au ridicat diferite probleme.

Raul IRINOVICI

2 comentarii la „Vociferari electorale. USL Petrosani isi face simtita prezenta in CL Petrosani

  • 31 ianuarie 2012 la 21:04
    Permalink

    Noi nu ne putem caca de foame si tembelul de Ritzi vrea concert de ziua indragostitilor.Pai el inca nu si-a dat seama ca nu-l mai iubeste lumea.Probabil ca mai vrea niste bani pe vreo scena ceva acolo,ca doar sunt experti in „scenarite”.

  • 1 februarie 2012 la 00:14
    Permalink

    USL (PSD-PNL)este o adunatura de flamanzi dupa ciolanul Matusi Tamasra (Adrian Nastase) si Sterlingul lui Tariceanu,ei cand au fost la guvernare nu au facut nimic si atunci nu era nici criza mondiala.

Comentariile sunt închise.