Vochitoiu n-are onoare / A bãlãcãrit-o, a insultat-o si acum îi cere ajutorul

PP-DD-istul Haralambie Vochitoiu a distrus PSD Petrosani în perioada cât a fost presedintele acestei organizatii. Acum, Vochitoiu se roagã exact de oamenii pe care i-a bãlãcãrit, sã-l ajute sã-i însele pe alegãtorii din Vale, pentru ca el sã-si obtinã un loc de senator.

Un exemplu care sustine cele de mai sus este si cel al fostului vicepresedinte al PSD Petrosani, Dorina Plescan, relatat pe larg la vremea respectivã în presa Vãii Jiului. Chiar dacã Dorina Plescan l-a iertat pe Vochitoiu si s-a înscris în PP-DD, faptele rãmân cum rãmâne, suntem siguri, si doza de neîncredere a Dorinei Plescan în actualul ei lider. Revenind, Plescan a demisionat din PSD dupã ce a fost timp de 9 ani membru. Vochitoiu a determinat-o sã plece iar Plescan l-a acuzat de grave abateri de la regulile impuse de partid. Fosta vicepresedintã a organizatiei municipale a PSD Petrosani spunea cã Vochitoiu „confundã firma particularã cu partidul si a promovat toate angajatele lui în functii politice desi nu au nici un merit”. „Timp de 9 ani am fost în PSD si am fost, cred eu, un pilon de bazã al organizatiei de la Petrosani. În ultima vreme am avut o serie de divergente cu presedintele Vochitoiu, iar alegerea pe care am fãcut-o mi se pare una justã, dupã ce mai multi membri importanti au plecat la fel din cauza divergentelor”, a spus Dorina Plescan la demisia partid. Haralambie Vochitoiu s-a multumit atunci sã declare la adresa Dorinei Plescan cã: „sobolanii întotdeauna pãrãsesc corabia aflatã în derivã”.

Gabriela Rizea

Advertisements

2 comentarii la „Vochitoiu n-are onoare / A bãlãcãrit-o, a insultat-o si acum îi cere ajutorul

  • 6 decembrie 2012 la 08:57
    Permalink

    Daca un astfel de specimen are sanse de senator, atunci imi doresc sfarsitul lumii pe data de 21 decembrie. Vochitoiu este compusul catorva elemente: minciuna, inselaciune, furt, imoralitate, linsaj mediatic, murdarie sufleteasca, ignoranta, aroganta, infatuare, orgoliu, micime sufleteasca si o mare, foarte mare doza de prostie in forma pura, cristalina. Un om urat sufleteste…un individ periculos care ne-ar vinde la bucata daca i s-ar da sansa. Opriti moartea Vaii Jiului, opriti-l pe Vochitoiu!

  • 29 martie 2013 la 05:17
    Permalink

    la comentariul Lili… ce bine il descrie.. parca ar fi lucrat cu el, parac il cunoaste bine…pe specimenul de om, cel mai grav ca toti vorbesc si nimeni nu i-a masuri, reuseste sa pacalaesca pe toata lumea

Comentariile sunt închise.