Vocali la colt de stradã, inexistenti când e nevoie de atitudine

În mediul online sau la coltul strãzii petrosãnenii sunt foarte vocali, însã atunci când vine vorba sã actioneze si sã facã ceva concret acest lucru nu se întâmplã.
Dovadã stã faptul cã doar un singur proiect a fost depus în cadrul bugetãrii participative, iar termenul pentru depunerea proiectelor este duminicã, 26 mai. “Împreunã pentru viitor” asa se numeste initiativa edililor din Petrosani, însã viitorul nu prea pare a-i interesa pe petrosãneni.
Încã de acum câteva sãptãmâni, autoritãtile locale de la Petrosani au dat startul depunerii proiectelor în cadrul bugetãrii participative, însã aceastã initiativã prin care cetãtenii,  asociatiile sau ONG-urile sunt implicate în viata comunitãtii nu pare a-i interesa mai deloc.
Potrivit autoritãtilor locale, proiectele se pot depune ONLINE pânã în data de 26 mai. Înscrierea se face prin completarea Formularului de proiect, care trebuie transmis la adresa de email: bugetare.participativa@primariapetrosani.ro Orice persoanã cu vârsta minimã de 16 ani, asociatie sau ONG poate depune proiecte, prin completarea  formularului, care se regãseste pe platforma destinatã bugetãrii  participative.
Cosmin BACIU

Advertisements

5 comentarii la „Vocali la colt de stradã, inexistenti când e nevoie de atitudine

  • 23 mai 2019 la 22:46
    Permalink

    etapele proiectului prevedeau stabilirea calendarului public si a unei platforme informatice pe care sa se incarce proiectele. Nu s-au respectat aceste etape, se iese cu un termen la plezneala cu 3 zile inainte de ,,finalizare”. Profesionalismul Primariei Petrosani….

  • 24 mai 2019 la 08:33
    Permalink

    las ca ne critica p..a de admin ca nu facem nimic…cand dracu sa am eu timp de asa ceva, cand lucru ca sclavul pt 1500 ??? de aia am votat, de aia am primar, consiliu, etc. ca sa nu fac eu, sa faca altii. si cand altii nu fac, e normal sa comentez la colt de strada. primarul and stuff pt ce iau bani? asta n.a prins autorul articolului. looser

  • 24 mai 2019 la 12:14
    Permalink

    ce spune articolu si ce ai inteles tu….ai dreptate…primarul si cei din primarie trebe sa iti faca de toate…..mai erau cativa care aveau pretentia sa le repare primaria acoperisul propriu… .inclusiv sa le desfunde propria canalizare….in timp ce ei dormeau cu rahatul ajuns pe tavan…..la fel si asta iarna…..primaria trebuia sa curete zapada in jurul blocului…..in timp ce altii priveau de la geam…..cam asta e mentalitate tipica „a la valea jiului „‘……va cacati pe voi de foame acolo….va cade tavanul in cap….va decupleaza EON si ENEL de la utilitati …..locuiti in blocuri darapanate care se vad din avion in ce hal sunt….inconjurate de gunoaie sobolani si fecale …..iar voi aveti pretentia sa va faca atii proiecte……nu ai de ajuns…. ca MAI EXISTATI CA ZONA datorita „‘bugetului de stat”‘….primariile voastre din veniturile si incasarile locale neputand nici macar lumina stradala sa o plateasca……iar voi asteptati sa va faca altii proiecte…..tineti-o tot asa….o sa ajungeti departe ….si asa sunteti …….”departe” de restul tarii

  • 24 mai 2019 la 14:51
    Permalink

    sa vi sa traiesti aici si apoi sa comentezi infectule

  • 25 mai 2019 la 07:40
    Permalink

    comentezi tu de pe plantatiile spaniei. de ce ceapa ma.tii mai citesti ziarul asta, daca stai acolo unde au cainii covrigi in coada?aaa, ti.e dor de casa? in alta ordine de idei, daca ai intra tu in cate gropi intram noi, daca ti.ar lipsi trotuarele cum ne lipsesc noua, etc…cred ca ai avea aceeasi parere. si ce ai zis tu e valabil pt o anumita categorie sociala, dar e cam rarissimo. lumea a comentat cand nu s.a dezapezit orasul, ca au fost luate prin surprindere autoritatile, asta dupa ce au etalat in fata primariei timp de o saptamana in noiembrie, toate utilajele. sau aia inundati din aeroport, cand solutia a fost indiguirea pe 100m, care puteau sa o faca cu ani in urma. ce stii tu?!..

Comentariile sunt închise.