Venetia pe conductã, în centrul Petrosaniului

La câtiva metri de sediul primãriei din Petrosani, o conductã spartã inundã zona, fãrã care cineva sã ia mãsuri. Si asta se întâmplã de luni de zile, în timp ce nici un cetãtean nu a luat atitudine, iar Apa Serv cautã solutii sã elimine pierderile.

O teavã spartã de ceva vreme în spatele fostului cinematograf, de pe bulevardul principal din Petrosani, curge în nestire. Asta se întâmplã de foarte mult timp si primii care au sesizat sunt cei care au demarat lucrãrile la vechiul cinematograf.

Abia de câteva zile s-a constatat cã o teavã din zona blocurilor curge si sunt oameni care spun cã asta se întâmplã de ani de zile. „Eu am aflat de la oamenii din blocurile învecinate cã aici s-a spart teava de vreo câtiva ani si cred asta, pentru cã locul a fost pãrãsit si acum sunt trei locuri în care apa tâsneste din pãmânt”, spun cei care lucreazã la amenajarea noului cinema.

Cei de la Ape, însã, abia acum au aflat si se pregãtesc sã intervinã. „Este programatã lucrarea din spatele cinematografului. Stim acum de acest defect si vom interveni cât mai urgent. Acum se lucreazã în altã zonã si se interveni si acolo. Defectul nu a fost anuntat si abia acum am luat cunostintã de el.

Într-adevãr e într-o zonã mai retrasã si noi nu putem spune cã vom interveni curând”, a declarat ing. Florin Donisã, director tehnic Apa Serv Valea Jiului.

Pâraiele create de tevile sparte curg în acest loc de ani de zile, dar nimeni, nici mãcar cei de la Ape nu au fãcut nimic. Tocmai din acest motiv, conducerea Apa Serv a declarat cã va lua mãsuri si nu exclude ca responsabilul de zonã sã fie demis.

Diana Mitrache

 

 

Advertisements