V oluntarii se mobilizează pentru a-i susține visul de a concura la Olimpiada de Tineret din Gangwon, Coreea de Sud, în 2024.
Într-un efort deosebit de emoționant, comunitatea din Valea Jiului se adună pentru a-și susține eroul local, Kevin Alecsa, în călătoria sa spre Olimpiada de Tineret din Gangwon, Coreea de Sud, în 2024. Tânărul talentat are șansa de a transforma visele sale în realitate și de a aduce mândrie și glorie acasă.
Kevin Alecsa, un sportiv desăvârșit și pasionat, și-a dedicat viața sportului și a depus eforturi titanic pentru a se califica pentru acest eveniment de talie mondială. Cu toate acestea, pentru a-și transforma visul în realitate, are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru a achiziționa echipamentul esențial care îi va permite să concureze la standardele olimpice.
Obiectivul comunității este să strângă suma de 10.000 de lei pentru a susține aspirațiile olimpice ale lui Kevin. Fiecare donație, fie ea mare sau mică, aduce sportivul mai aproape de podiumul olimpic și îl ajută să-și reprezinte cu mândrie țara și orașul natal.
”Apel la solidaritate! Avem ocazia unică să susținem un vis olimpic în devenire! Kevin Alecsa, un tânăr talentat din Valea Jiului, este pe cale să își transforme visele în realitate și să reprezinte cu mândrie România la Olimpiada de Tineret din Gangwon, Coreea de Sud, în 2024. Kevin are nevoie urgentă de sprijin financiar pentru a achiziționa o sanie de competiție – un echipament esențial pentru a putea concura la standardele olimpice. Obiectivul nostru este să strângem suma de 10.000 lei până pe 11 noiembrie 2023. Fiecare contribuție contează Orice sumă donată este un pas în plus spre podiumul olimpic pentru Kevin. Haideți să ne mobilizăm și să arătăm că Valea Jiului nu doar produce campioni, dar și îi susține cu toată inima!”, arată Asociația de pe VALE.
Pentru a face o donație și a contribui la succesul lui Kevin Alecsa, puteți accesa platforma de donații online sau contacta direct organizația dedicată acestui scop.
Pentru donații, vă rugăm să folosiți următoarele conturi:
Beneficiar: ALECSA KEVIN-NICOLAS
Cont LEI:
RO65BTRLRONCRT0631445401
Beneficiar: ALECSA TONY-GABRIEL
Cont EUR:
RO12BTRLEURCRT0569153801
Cont Revolut: 0770792925