Pupele si imbratisarile lui Mircia Muntean, un pericol pentru Mircea Ioan Molot.

S tartul in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara s-a dat cu ocazia inceputului de primavara, cand politicienii au purces la impartit martisoare si flori doamnelor.

Unde au calcat cei de la USL, insotiti de parlamentari si de Mircia Ioan Molot , prin fabrici, magazine, banci, gospodarii, hop si Mircia Muntean, care, cu o pupa si o imbratisare, a luat startul celorlalti candidati.

Mare inghesuilala, mare, la fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. USL il sustine pe actualul presedinte – Mircea Ioan Molot, Costel Avram, presedinte al filialei judetene a PRM si vicepresedinte al CJH, vrea si el conducerea judetului, iar Mircia Muntean, UNPR, pentru ca  in acest ultim mandat de primar al Devei nu i-a fost deloc usor, tinteste la randul sau sefia judetului.

Cu ocazia inceputului de primavara, cand politicienii au purces la impartit de martisoare si flori doamnelor, Mircia Muntean s-a dovedint extrem de periculos pentru ceilalti concurenti. Fiind jovial, cu umor si cu ”verbul la el”, stie sa plaseze un compliment oamenilor in varsta si nu numai, stie sa atinga sensibilitati general valabile in vremurile de astazi, si cu o pupa si o imbratisare a luat startul celorlalti candidati. Bine informat despre traseele USLasilor pentru urarile de primavara, Mircia Muntean a fost in aceleasi locuri cu cinci minute mai repede  decat ei sau imediat dupa,  incepand cu resedinta de judet si continuand din Calan pana in Simeria si din Simeria pana la Orastie, oferind martisoare si ciocolata. Unde au calcat cei de la USL insotiti de parlamentari si de Mircia Ioan Molot , prin fabrici, magazine, banci, gospodarii, hop si Mircia Muntean!! Iar munca lui M. Muntean a fost dubla, acesta impartind 15.000 de martisoare.

Avand in vedere ca primarul Devei canta, joaca, danseaza, plange, rade, incurajeaza, injura,

critica, lauda cu mult

talent, ridicandu-se sau coborand la nivelul oamenilor cu care se intalneste castigand simpatii neconditionate, Mircia Muntean reprezinta un pericol real pentru contracandidatii sai. Acest stil de abordare in politica, pentru atragerea de voturi, nu este chiar ortodox dar place populatiei care se simte bine in preajma sa.

Creierele cenusii din USL au sesizat acest pericol, recunoscand calitatile primarului devean, declarand ca si daca acesta spune o minciuna, prin felul sau de a comunica, este crezut. Acest inceput de primavara i-a determinat pe USLasi sa-si regandeasca strategia pentru alegerile care vor urma si functie de strategiile contracandidatilor pentru a patrunde in casele oamenilor in munca de la om la om.

Ileana Firtulescu