V iitorii studenți ai Universității din Petroșani sunt așteptați cu specializări atractive. Colectivul academic al instituției de învățământ superior din Valea Jiului caută în permamență să îmbogățească portofoliul educațional.
Printre aceste specializări se află și specializarea contabilitate și informatică de gestiune care dorește să formeze specialiști în compartimentele financiare.
”Programul de studii Contabilitate și Informatică de Gestiune își propune să formeze specialiști cu cunoștințe fundamentale și competente tehnice în diversele aspecte ale gestiunii contabile, bine pregătiți profesional pentru a răspunde exigențelor impuse de complexitatea mediului de afaceri și pentru a avea o carieră de succes în profesiile liberale de expert contabil, auditor financiar sau evaluator. Absolvenții programului de studii Contabilitate și Informatică de Gestiune au
posibilitatea de a fi încadrați pe posturi specifice în compartimentele financiar-contabile ale oricărei entități economice, inclusiv administrații financiare, societăți financiar-bancare și pot accede pentru a obține titlul de expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal sau evaluator”, informează reprezentanții Universității din Petroșani.
Monika BACIU