Târgul sãptãmânal se mutã în incinta stadionului Jiul

Târgul sãptãmânal va fi mutat, din nou, în incinta stadionului Jiul.  Acesta va functiona în incinta stadionului Clubului Sportiv municipal Petrosani, sãptãmânal, în ziua de duminicã, între orele 06:00-15:00 (perioada mai-octombrie) si orele 07:00-15:00 (perioada noiembrie-aprilie). Mutarea vine ca urmare a nemultumirilor cetãtenilor care locuiesc în zona în care târgul se desfãsoarã în prezent.
“Serviciul Public Administratia Pietelor solicitã aprobarea functionãrii târgului  sãptãmâna de produse industriale noi si second-hand în incinta stadionului Clubului Sportiv Municipal Jiul Petrosani. Aceastã solicitare are la bazã demersurile cetãtenilor care locuiesc în zonã si sunt nemultumiti de felul în care aratã locul de desfãsurare a târgului, mizeria si  gãlãgia ce creazã disconfort acestora în fiecare duminicã. Totodatã este oportunã aceastã schimbare a locatiei târgului pentru a creste încasãrile bugetului Administratiei Pietelor, în sensul cã atât clientii vor fi taxati la intrarea în incintã, dar si comerciantii de produse second-hand vor putea fi taxati”, aratã reprezentantii administratiei locale de la Petrosani.
Potrivit proiectului de hotãrâre, taxa de intrare pentru vizitatori/ cumpãrãtori va fi de un leu. În plus, în cazul în care se vor desfãsura partide de fotbal în ziua de duminicã, târgul va fi organizat pe amplasamentul din prezent, mai exact în parcarea  stadionului. În termen de un an de la aprobarea hotãrârii, Primãria va  trebui sã identifice o altã locatie unde sã se desfãsoare târgul.
Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Târgul sãptãmânal se mutã în incinta stadionului Jiul

  • 17 octombrie 2018 la 19:35
    Permalink

    Vrem fotbal la stadionul Jiul Petrosani !

  • 18 octombrie 2018 la 15:22
    Permalink

    Vai Pinochio…. baga si tu o taxa de 5 ron cum e la Tg-Jiu(succes)

Comentariile sunt închise.