Administrația locală de la Petroșani lucrează intens la modernizarea unor străzi de pe raza localității. Acum, se lucrează la turnarea asfaltului pe strada General Vasile Milea, obiectiv investițional finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Strada General Vasile Milea, alături de Strada Maleia sunt cele care duc spre stațiunea montană Parâng.
”Strada Maleia, împreună cu strada General Vasile Milea, au fost cuprinse într-un amplu program de reabilitare și modernizare și beneficiază de fonduri guvernamentale nerambursabile”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.
Prin modernizarea acestor străzi va crește siguranța circulației autoturismelor și confortul participanților la trafic. De asemenea, proiectul vizează vizează și reducerea cantității de praf, a zgomotului și a vibrațiilor.

Lupeni: Lucrările la infrastructura rutieră continuă

În municipiul Lupeni continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere. Astfel constructorul se află în teren pe mai multe străzi. Pentru că vremea o permite, asfaltarea se face și până seara.
”Continuăm investițiile în municipiul Lupeni! Se lucrează la asfalt pană seara târziu. Firma a reînceput lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe strada Pădurarului, strada Eroilor și cartierul Tineretului”, anunță Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
Municipiul Lupeni continuă să se dezvolte cu fonduri europene. De la sistemul medical, cel educațional, la infrastructura rutieră, administrația locală scrie proiecte peste proiecte pentru a accesa cât mai multe fonduri cu bani europeni.
Monika BACIU