Ș oferița venea dinspre Petrila la Petroșani, iar pe șoseaua de centură, din cauza băuturii, deși sunt patru benzi de circulație, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism parcat în afara drumului național.

”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la producerea unui
eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului au stabilit că o femeie în vârstă de 34 de ani, din Petrila, care a condus un autoturism strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, din direcţia de mers spre Petroșani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit un autoturism parcat, după care s-a răsturnat”, a informat IPJ Hunedoara. Femeia a fost testată alcooltest, iar rezultatul a arătat că avea 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Până să poată fi testată, polițiștii au avut de dus muncă de lămurire cu ea, pentru că le-a spus că este de acord doar cu prelevarea de mostre biologice la spital, pentru stabilirea alcoolemiei. Șoferița băută este cercetată penal.

Accidentată mortal


Un al accident rutier a avut loc ieri dimineață în municipiul Lupeni, pe o trecere de pietoni. O femeie din localitate și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni.
Martorii accidentului spun că femeia traversa strada în apropeire de trecera de pietoni din zona Parcului Copiilor. A fost lovită în plin de dubița înmatriculată în Bulgaria, al cărei șofer este tot din Lupeni. Polițiștii spun că șoferul este un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, care conducea o autoutilitară pe bulevardul Păcii, iar în zona unei treceri de pietoni, a acroșat o femeie de 58 de ani, din Lupeni, care s-a angajat în traversarea străzii. Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Municipal Lupeni, unde a fost declarat decesul acesteia.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală și le recomandă șoferilor să respecte cu strictețe regulile de circulație și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum.