C omplexul Energetic Valea Jiului reafirmă angajamentul său față de siguranța și viabilitatea industriei miniere în regiunea Valea Jiului. În conformitate cu standardele naționale și internaționale, complexul își propune să asigure un mediu de lucru sigur și sănătos pentru toți angajații săi.

Investițiile în echipamente moderne, tehnologii avansate și formarea continuă a personalului sunt prioritare pentru complex în efortul său de a îmbunătăți siguranța și eficiența operațiunilor miniere. Respectarea strictă a procedurilor de siguranță este promovată în toate aspectele activității societății.
“Siguranța este prioritatea noastră numărul unu. Fiecare miner și fiecare energetician trebuie să se întoarcă acasă în fiecare zi în siguranță. Investițiile în echipamente moderne, formarea continuă și respectarea strictă a procedurilor de siguranță sunt esențiale pentru a asigura un mediu de lucru sănătos și sigur.
Mineritul nu este doar o tradiție, ci și o necesitate. În ciuda schimbărilor din industrie, mineritul rămâne o sursă vitală de energie. Trebuie să demonstrăm că suntem viabili, că putem produce în mod eficient și sustenabil, și că mineritul este încă o soluție pentru energia electrică din
Complexul Energetic Valea Jiului are un rol crucial în asigurarea energiei electrice pentru țara noastră. Suntem responsabili pentru a furniza curentul necesar pentru case, spitale, școli și întreprinderi. Această responsabilitate nu poate fi subestimată, iar noi suntem cei care o purtăm pe umeri.
Împreună, putem face diferența. Să ne susținem reciproc, să fim vigilenți și să continuăm să demonstrăm că mineritul este o parte vitală a viitorului energetic al României”, arată ing. Eusebiu Durbacă, director general al Complexului Energetic Valea Jiului
Monika BACIU