Sansa la fericire / Un comisar de la IPJ Hunedoara este decis sã-l adopte pe micutul aruncat în tomberon

Cazul nou – nãscutului aruncat în tomberonul de gunoi de cea care i-a dat viatã i-a impresionat pe toti cei care i-au aflat incredibila poveste. Iar unul dintre politistii hunedoreni, socat de cele întâmplate, vrea sã-l adopte si sã-i dea sansa la o viatã normalã.

S-a nãscut fãrã noroc, dar, în doar câteva ore, sansa i-a surâs. Bãietelul aruncat în tomberon înfãsurat doar în câteva cârpe pline de sânge l-a impresionat atât de tare pe comisarul Florin Bolosin din cadrul IPJ Hunedoara încât s-a decis sã-l adopte. S-a consultat cu sotia lui si, împreunã, au decis sã-l aducã în casa lor. „Azi dimineatã, am vorbit cu colegul meu Bogdan Nitu, care mi-a povestit despre ce s-a întâmplat. În acel moment am spus cã nu este posibil sã ne aruncãm copiii asa, la gunoi, si am decis, împreunã cu sotia mea, sã îl înfiem”, a  declarat Florin Bolosin. Si, deja s-a luat legãtura cu reprezentantii Directiei de Protectie a Copilului Hunedoara pentru demararea demersurilor legale privind adoptia, dupã finalizarea anchetei.

Familia Bolosin mai are acasã trei copii, dintre care doi sunt tot înfiati. Este vorba despre Ana – Maria, de 11 ani, Tudor – de 8 ani, la care se adaugã copilul natural al celor doi, micutul Iosif, de 3 ani. Pe Ana – Maria au luat-o de la spitalul din Hunedoara pe când avea doar un an si sapte luni. Fata a fost abandonatã într-un alt spital, din Arad si nu se stie cine îi sunt pãrintii. La fel a fost si cu Tudor, pe care l-a luat tot din spitalul de la Hunedoara, pe când avea doar trei sãptãmâni. Comisarul Florin Bolosin îsi doreste sã-i ofere micutului de al Petrosani sansa la o viatã fericitã si spune cã îi va creste pe toti fãrã probleme, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Carmen Cosman

3 comentarii la „Sansa la fericire / Un comisar de la IPJ Hunedoara este decis sã-l adopte pe micutul aruncat în tomberon

 • 25 mai 2013 la 14:23
  Permalink

  Da este ocupat cu anchetele de la bcr cu functionari corupti sa tipe la martori nau ei timp de femei intradevar stiu ce inseamna,copi se iau din flori acum

 • 25 mai 2013 la 14:24
  Permalink

  Sa trimita citai incomplete sa da femei nau timp va dati seama

 • 1 iunie 2013 la 10:06
  Permalink

  …………

  Am onoarea s? v? salut domnu Bolosin!

  Ave?i tot respectul meu!

Comentariile sunt închise.