Edilii de la Lupeni nu
contenesc în a atrage sume cât mai mari de bani atât de la Guvern cât și din fonduri europene. Astfel un proiect important este introducerea canalizării acolo unde ea lipsește. Pentru acest proiect vor fi investiți 17 milioane de lei.

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, spune că își dorește ca toate proiectele pe care le are pentru localitate să fie implementate în ordinea corespunzătoare.
”Proiectul pentru canalizare este unul foarte important pentru noi. Are o valoare de 17 milioane de lei. Ne dorim ca toate lucrurile să le facem așa cum trebuie. Astfel mai întâi să introducem canalizare, urmată de apă, acolo unde ea nu este în acest moment, gazul metan și doar la sfârșit să turnăm stratul de asfalt pentru a nu fi nevoiți să spargem un asfalt nou. Pentru toate proiectele pe care ne dorim să le implementăm în municipiul Lupeni avem o echipă foarte bună la primărie care a reușit să scrie și să acceseze cât mai mulți bani atât guvernamentali cât și europeni”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
Zeci de milioane de lei vor fi investiți în municipiul Lupeni în perioada următoare de timp pentru a spori confortul cetățenilor.
Monika Baciu