L a sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc o întâlnire crucială în cadrul eforturilor continue de a promova și îmbunătăți condițiile de trai în Regiunea Vest.

Într-un demers menit să catalizeze dezvoltarea sustenabilă și să răspundă nevoilor comunităților locale, reprezentanții ADRVEST au deschis discuții cu reprezentanții din Valea Jiului, alăturându-se unui dialog
constructiv pentru a identifica soluții și oportunități în implementarea proiectelor regionale.
Subiectele abordate au vizat în mod special condițiile de finanțare și pregătirea portofoliilor de proiecte
pentru următoarele finanțări disponibile prin Programul Regional Vest. Acestea includ aspecte cruciale ale dezvoltării durabile, precum mobilitatea urbană sustenabilă și eficiența energetică în clădirile publice și rezidențiale.
Participanții la întâlnire au fost reprezentanți ai Consiliilor Județene și Primăriilor de Municipii din Regiunea Vest, alături de delegați ai Primăriilor de Municipii și Orașe din Valea Jiului. Prezența acestora nu doar a subliniat importanța strategiilor regionale comune, ci și a evidențiat dorința lor puternică de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităților locale.
Această întâlnire a reprezentat doar începutul unei colaborări continue și a unui efort comun pentru a promova
dezvoltarea sustenabilă și prosperitatea în Regiunea Vest. ADR Vest se angajează să continue dialogul și să ofere sprijinul necesar pentru implementarea proiectelor care vor aduce beneficii
tangibile locuitorilor din Valea Jiului și din întreaga regiune.
Monika BACIU