Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva” din Petroșani continuă să se evidențieze în peisajul educațional european, obținând un nou succes în competiția eTwinning.

Echipa formată din elevele Antonescu Adonia Richarda și Szabo Mihaela Gabilela, sub
îndrumarea doamnei profesoare Popescu Rodica Mariana, a fost aleasă să participe la Seminarul național eTwinning cu tema „Elevii, agenți ai schimbării”.
Evenimentul va reuni 20 de echipe din diverse regiuni ale țării, alături de alte 3 echipe din București și județul Ilfov, toate provenind din licee implicate în proiectele eTwinning. Scopul acestui seminar este de a furniza contexte de lucru în echipă și de a dezvolta competențe transdisciplinare care să sprijine implicarea în proiecte de colaborare internațională online.
Seminarul va avea loc în București, în perioada 10-12 mai 2024, oferind participanților oportunitatea de a învăța și de a împărtăși experiențe într-un mediu educativ stimulativ. Această inițiativă reprezintă o nouă confirmare a angajamentului Colegiului Național de Informatică „Carmen Sylva” în promovarea educației de calitate și a colaborării internaționale în rândul elevilor.
Monika BACIU