Proiectul Sustainable Skills for a NEB future se numără printre cei 61 de finaliști ai Galei New European Bauhaus 2023. Pentru a avea cât mai multe șanse, tinerii din Valea Jiului trebuie votați iar acest lucru se poate face în câțiva pași simpli.

”Robotica din Valea Jiului s-a calificat în marea finală a Galei New European Bauhaus 2023, iar noi îi putem susține! Proiectul Sustainable Skills for a NEB future, din Petrila este unul dintre cei 61 de finaliști din 1450 de aplicații primite pentru premiile New European Bauhaus: beautiful, sustainable, together. Până în 24 mai îi puteți susține pe tinerii din Valea Jiului printr-un vot la linkul din primul comenta-riu. Pașii sunt simpli: se adaugă
e-mailul; se accesează link-ul din e-mail scroll și vot, pentru fiecare culoare/strand, la subpunctul 3, proiectele din România. Robotics Valley este la STRAND Education Champions, punctul 3 – Prioritizing the places and people that need it the most, cu proiectul , Petrila, Romania. Gala New European Bauhaus 2023 va avea loc la Bruxelles în perioada 21-22 Iunie 2023”, arată reprezentanții ADR Vest.

Programul de robotică din Valea Jiului s-a calificat între cei 61 de finaliști, din 1450 de aplicații primite pentru premiile New European Bauhaus: beautiful, sustainable, together. Puteți vota aici: https://prizes.new-european-bauhaus.eu/finalists.

Monika BACIU