PSD Hunedoara – gargarã cu apã amestecatã cu plumb

“Vreau sã aduc o veste bunã pentru Valea Jiului, cã astãzi (nr. vineri) avem deosebita onoare de a avea aici pe doamna ministru Rovana Plumb si doamna ministru Natalia Intotero, însotiti de o echipã extraordinar de puternicã pentru fiecare procedeu de atragere a fondurilor de la Uniunea Europeanã si vã mai pot spune cã acum douã sãptãmâni, toti primarii din Valea Jiului si parlamentarii am participat la Guvern, care am avut onoarea de a fi si membri din Comisia Europeanã, care se ocupã pentru fondurile europene destinate programelor pentru administratiile locale din România”.

Este discursul cu care a început conferinta de presã  de la Vulcan, discurs transcris ad-literam si care apartine presedintelui PSD Hunedoara Laurentiu Nistor. Si, în plus, a fost singura  „veste bunã”, pentru cã, atunci când Rovana Plumb s-a oprit din a enumera NIMIC NOU, adicã proiectele cu perspectivele de dezvoltare a Vãii Jiului si nimeni din presã nu avea întrebãri, uluiti fiind de faptul cã nu au spus nimic, am reusit cu greu sã ne revenim.
Infrastructura de transport, turismul, crearea de locuri de muncã, sistemul de  termoficare, sprijinirea mediului privat si eliminarea birocratiei, mediul social toate vor fi, asa cum a zis Rovana Plumb, sprijinite financiar dintr-un MULTIFOND, însã, doar dacã, pânã în 25 mai primarii duc la Bucuresti proiecte comune. Si oare câte proiecte s-au fãcut pânã acum? În fine, nu de ajuns, dacã încã nu avem temele fãcute.  Nici parlamentarii si ministrii nu prea au avut temele la ei. Asta, desi alãturi le-au fost niste specialisti. Informatia Rovanei Plumb,  potrivit cãreia  „dupã ce a fost învestit Guvernul Dãncilã, de la Comisia Europeanã, România a primit invitatia de a  participa la o platformã privind sprijinirea  regiunilor carbonifere în tranzitie. Doamna  prim-ministru Dãncilã a transmis rãspuns acestei invitatii, precizând cã Valea Jiului este regiunea din România care va fi parte a acestei platforme”, NU A PUTUT FI VERIFICATÃ PE SITE-UL COMISIEI EUROPENE.
Asteptãm cu nerãbdare, toti cei care mai rãmânem aici în Valea Jiului, desi Natalia Intotero cautã sã îi aducã în tarã pe românii nostri, data de 25 mai. Atunci aflãm proiectele administratiilor si cum vor fi ele finantate de europeni. Asta, dacã nu gãseste Natalia Intotero, din nou, scuza cã se pot aplica, dacã „administratia prezidentialã va respecta vointa poporului român, votatã în decembrie 2016 si când va respecta acest guvern care a fost ales”.
Diana Mitrache

4 comentarii la „PSD Hunedoara – gargarã cu apã amestecatã cu plumb

 • 20 mai 2018 la 20:06
  Permalink

  Consiliul Judetean Hunedoara PSD nu vrea sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … desi valea jiului a votat de 28 ani cu PSD .

 • 20 mai 2018 la 21:46
  Permalink

  Demagogie pura! Parlamentarii psd au averi de nababi, dar le indruga naivilor discursuri sforaitoare de factura socialista, spre a-i amagi la nesfarsit. Bineinteles ca reteta va functiona ireprosabil. La „prostime” daca vorbesti cinstit, devii suspect si indezirabil!

 • 20 mai 2018 la 23:54
  Permalink

  Desigur demagogie si populism marca…..PSD, ca doar la asa ceva sunt campioni! Vorbe goale, promisiuni, ca doar stiu ei foarte bine ca prostimea din Valea Jiului „pune botul”! Si ar mai fi ceva de adaugat, tractoristul Nistor este de fapt principalul „gropar” al mineritului din Valea jiului, prin managerii care au fost numiti politic sub girul sau, printre care Andronache, Niculescu, Dragoi,oameni care au actionat in interesul clientelei de partid, ducand la capusarea si implicit la dezastrul economic al CEH!

 • 22 mai 2018 la 09:47
  Permalink

  Cainii latra ursul merge

Comentariile sunt închise.