Programare on-line pentru pasapoarte, la Petrosani

Institutia Prefectului Judetului Hunedoara anuntã cã, de la 1 martie, cei care au nevoie de un act nou de cãlãtorie peste hotare se pot programa on-line pentru a-si depune actele si dacã îsi fac actele la biroul mobil din Petrosani.
Acest serviciu functioneazã o datã pe sãptãmânã, în zilele de joi, de la ora 10,00, la 13,00 si din prima zi a lunii viitoare actele pot fi completate on-line, pentru a evita aglomeratia si asa mare de la acest birou.
Trebuie sã specificãm faptul cã Serviciul de pasapoarte din Valea Jiului este oarecum ineficient si Institutia Prefectului de Hunedoara cautã solutia optimã. Fabius Kiszely, prefectul judetului, ia în calcul si varianta desfiintãrii acestui serviciu si asta chiar dacã aici cozile, în fiecare zi de joi, sunt uriase. Prefectul spunea asta încã de pe vremea când ocupa functia de subprefect al judetului nostru. Serviciul de pasapoarte de la Petrosani a fost înfiintat la cererea autoritãtilor locale de aici în vara anului 2011, iar cozile sunt mereu interminabile. Cei care vin cu biroul mobil, din Deva, elibereazã un numãr mic de bilete de ordin si niciodatã nu fac fatã cererilor mari. Nu s-a gândit nimeni, însã, sã mãreascã numãrul zilelor în care aici sã functioneze acest serviciu, pe sãptãmânã si acum se ia în calcul varianta desfiintãrii lui. Oamenii de aici ar fi nevoiti sã îsi facã aceste acte doar la Deva, sau chiar în Gorj.
La Deva, cererile on-line se pot depune încã de la 1 noiembrie 2017, cetãtenii interesati putând accesa acum si pentru Petrosani pagina de internet www.epasapoarte.ro.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Programare on-line pentru pasapoarte, la Petrosani

 • 19 aprilie 2018 la 08:45
  Permalink

  Buna ziua, numele meu este MARIAN SORINA, eu am trimis o cerere si am completat ptr o programare la petrosani Jud Hunedoarea in legatura cu dou? pa?apoarte ptr fetele mele. Dar nu am primit un e-mail de confirmare. Precizez data era pe 07Mai ora 12:00!Astept o confirmare. MULTUMESC!

 • 29 ianuarie 2019 la 11:27
  Permalink

  Doresc sã-mi reînoiesc pa?aportul ,vã rog o programare .

 • 1 martie 2019 la 10:32
  Permalink

  Doresc o reînnoire de pa?aport ptr fetita mea.

 • 1 martie 2019 la 10:33
  Permalink

  O programare va rog la pa?aport ptr fetita mea,.

Comentariile sunt închise.