Primarul Resmeritã a identificat câteva neajunsuri legislative

Cristian Resmeritã, actualul primar al municipiului Lupeni, a fost deputat douã mandate. Opt ani i-a petrecut la Bucuresti initiind legi. Acum, dupã ce a ajuns primar, Cristian Resmeritã recunoaste cã mai existã unele neajunsuri legislative care îngreuneazã activitatea administrativã.

“Eu cred cã este foarte bine ca un om sã parcurgã mai multe etape în devenirea lui ulterioarã. Pe mine m-a ajutat foarte mult în momentul în care am venit la Lupeni, faptul cã am fost consilier local în 2004-2008, faptul cã am lucrat la Bucuresti în legislativ 8 ani de zile si faptul cã l-am avutã alãturi de mine pe tatãl meu si am fost alãturi de el si de actiunile pe care primãria le-a avut”, a declarat Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Primarul municipiului Lupeni spune cã parlamentarii ar putea contribui la îmbunãtãtirea unor aspecte administrative care sã simplifice functionarea în primãrii.

“Dacã ar fi sã dau niste sfaturi unui coleg care este parlamentar, în momentul de fatã, as putea sã îi dau niste sfaturi privind achizitiile publice, nu sã se simplifice, dar sã nu mai existe posibilitatea de a gresi. Trebuie simplificat putin, trebuie transparentã. Ar fi niste lucruri suplimentare care ar trebui fãcute din Parlament, pe care le-am vãzut lucrând aici”, a mai spus sursa citatã.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Primarul Resmeritã a identificat câteva neajunsuri legislative

  • 5 octombrie 2016 la 19:26
    Permalink

    Cand vom lua marite pensile pe legea 115/2016 ??? Doar nu dupa alegeri ??? Softul batal vina !

Comentariile sunt închise.