Reabilitarea drumului spre Parâng, încã la stadiul de asteptare

Consiliul Judetean Hunedoara, administratorul drumului spre statiunea montanã Parâng, asteaptã finalizarea licitatiei pentru a încheia contractul pentru modernizarea carosabilului.

Oficialii Consiliului Judetean sustin cã totul depinde de procedura de licitatie si de eventualele contestatii. În cazul în care vor exista contestatari, contractul va fi semnat, cel mai probabil anul viitor.

“Orice licitatie depinde de cei care oferteazã si mai ales dacã, dupã ce s-a adjudecat contestatia sunt contestatii. Teoretic ar putea ca în acest an sã se încheie contractul, dar este la fel de posibil, dacã sunt contestatii, acest lucru sã nu se poatã întâmpla în acest an”, a declarat Sorin Vasilescu, vicepresedintele CJH.

La începutul acestui an, administratia localã de la Petrosani a semnat parteneriatul de asociere cu Consiliul Judetean Hunedoara pentru modernizarea drumului spre statiunea montanã Parâng. În Parâng se ajunge acum cu douã instalatii de telescaun, însã lipsa parcãrilor este o problemã. În plus, dacã s-ar reusi reabilitarea arterei rutiere, atunci turistii ar putea sã urce pânã sus cu masinile chiar si pe timpul iernii. Drumul este în custodia Consiliului Judetean Hunedoara si a fost asfaltat pe o micã portiune, dar doar înainte de cabana Rusu.

Monika BACIU

Un comentariu la „Reabilitarea drumului spre Parâng, încã la stadiul de asteptare

  • 5 octombrie 2016 la 19:37
    Permalink

    Si Laurentiu Nistor (PSD) tot asa ar trebui sa astepte mult si bine voturile noastre din valea jiului .

Comentariile sunt închise.