Avem prima femeie prefect de Hunedoara. Fostul prefect, Călin Petru Marian s-a suspendat din funcție, pentru a-și începe campania electorală. Doris Visirin a fost propunerea PNL, pentru a-i lua locul actualului prefect. Doris Visirin este licențiată în științe juridice a Universității Babeș Bolyai din Cluj și avocat în cadrul Baroului Deva. A candidat pentru un loc în Parlament, la Camera Deputaților, în 2020 și este acum prima femeie care va ocupa postul de prefect al județului Hunedoara.
Călin Petru Marian intră în campania electorală, pentru că este candidatul numit de PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. „Mă pregătesc să preiau cu toate forțele mele atribuțiile activității pe care o voi desfășura. Sunt foarte onorată de această numire și voi face tot posibilul să mă achit cu profesionalism, seriozitate și disciplină, de atribuțiile funcției pe care o preiau. (…) Mi-am propus să aduc o interfață mai prietenoasă între cetățean și serviciile publice și funcționarii care asigură aceste servicii și asta îmi doresc în continuare”, a declarat Doris Visirin, prefectul județului Hunedoara…
Doris Visirin a ocupat funcție de secretar general al primăriei Deva și a condus Direcția de Asistență Socială din capitala județului Hunedoara. Numirea a fost făcută de premierul Marcel Ciolacu.

Diana Mitrache