Atenție la Petroșani, unde cetățenii trebuie să știe că trei dintre secțiile de vot și-au mutat sediul! Este vorba despre 3 clădiri în care nu se mai poate organiza secție de voatre.
Potrivit unui comunicat remis presei de administrația locală, acestea sunt în centrul orașului, în Cartierul Carpați, în Cartierul Aeroport și în Cartierul Colonie.
Astfel, la SECŢIA DE VOTARE nr. 148 – de la Grădiniţa nr.3 cu program prelungit, din PETROŞANI, aflată pe Strada Carpaţi, la Nr. 3, nu se mai poate organiza secție de vot. Aceasta s-a mutat la Grădinița cu program prelugit PP3 lângă Școala Gimnazială „I.G. DUCA” (sediul vechi) Str. 1 Decembrie 1918, nr. 92.
Și SECŢIA DE VOTARE nr. 160 – de la S.C. General Trans S.A., loc. PETROŞANI, Strada Livezeni, Nr. 12, s-a mutat la Şcoala Gimnazială nr. 7 (Sala de Sport), Str. Venus, nr. 9.
Iar SECŢIA DE VOTARE nr. 164 – de la Sediul S.C. Termoficare, loc. PETROŞANI, Strada Mihail Eminescu, Nr. 15-17, s-a mutat la Școala Gimnazială nr.2, Str. Gheorghe Barițiu, nr. 9.
Pe pagina Primăriei municipiului Petroșani puteți regăsi fiecare stradă cu secția de votare arondată.

Diana Mitrache