Cunoscutul artist plastic Ovidiu Paraianu, cel care a creat zeci de chei din aur folosind operele lui Constantin Brancusi vrea acum sa se implice in campania lui Barack Obama. El i-a creat un steag de campanie si chiar va dona bani in contul politicianului de peste Ocean.

Ovidiu Paraianu a creat un steag din matase, alb cu dungi rosii si in locul celor 50 de stelute, care reprezinta statele SUA, a pus chipul lui Obama.

Omul vrea sa-si prezinte lucrarea la ambasada Statelor Unite ale Americii si sa-i sugereze ideea lui celui mai puternic om de pe planeta.

„Chipul lui Obama, pe care l-am luat de pe site-ul lui oficial, este in locul fiecarei stele si asta inseamna ca omul se va implica in politica tuturor celor 50 de state cate sunt pe teritoriul SUA. Urmeaza ca primul om sa plece in acel turneu politic in fiecare stat, iar eu cred ca un astfel de steag l-ar ajuta”, spune Ovidiu Paraianu,

Mai mult, artistul care candva a lucrat la mina in Valea Jiului, spune ca va dona in contul politicianului american 100 de dolari,pentru ca vrea sa-l sustina pe candidatul de peste Ocean.

Diana Mitrache