Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, susține că sunt mai multe aspecte care pot fi îmbunătățite în stațiunea montană Straja. Sezonul care a trecut nu a fost cel mai bun din cauza vremii capricioase. Lipsa zăpezii a atras după sine toate minusurile.

”Minusul care a generat
celelalte minusuri este lipsa de zăpadă. A fost un neajuns că de Revelion nu am avut zăpadă. Aceea era perioada cea mai bună din punct de vedere turistic.
Alte minusuri au fost că
pensiunile nu au avut angajați în lunile noiembrie – decembrie. Minusuri au fost că nu am avut un iluminat corespunzător. Acum l-am rezolvat.
Alt neajuns a fost că nu au fost asfaltate toate străzile. Anul acesta, până începe noul sezon vom asfalta. Avem o problemă destul de mare cu parcările. Nu am găsit nicio soluție pentru a realiza parcarea supraetajată. Nu ne-a fost acceptat proiectul la ADR, nu ne finanțează pentru că este generator de venituri și ar trebui să îl facă un privat. Niciun privat nu vrea să îl facă pentru că nu are posibilități financiare. Este foarte greu să își amortizeze investiția.
Încercăm să găsim soluții, pe mobilitate urbană. Poate acolo vom reuși să mai facem câteva sute de parcări”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, la MONDO TV.
Diana Mitrache