Universul magic va fi exploatat și explorat la maxim de copiii din Lupeni. De Ziua Internațională a Copilului, aici au loc mai multe evenimente, toate legate de magia copilăriei, în parc.

Călătorie în universul magic al copilăriei. Asta îi așteaptă pe cei mici la Lupeni. În parcul CAP, în cadrul evenimentului, atat cei mari cât și cei mici, vor petrece clipe de neuitat în lumea magică a copilăriei, unde vor cânta și vor dansa împreună cu artiști îndrăgiți și de personaje de poveste.
De asemenea, de ziua lor, copiii vor putea urmări spectacolul „Mikey Mouse”.
”Iată cum vom sărbători „Ziua Copilului: în acest an la Lupeni! Știm că este o zi pe care copiii o așteaptă cu multă nerăbdare. De aceea, aducem „Lumea magică a copilăriei” la Lupeni, pe 1 Iunie, în PARCUL CAP. În cadrul evenimentului atat cei mari cat si cei mici vor petrece clipe de neuitat în lumea magică a copilăriei, unde vor canta si vor dansa împreună cu artisti îndragiti si alături de Personaje de poveste. De asemenea, de ziua lor, copiii vor putea urmări spectacolul „Mikey Mouse”. Așadar, vă invităm joi, 1 iunie 2023, într-o „Călătorie în lumea magică a copilăriei” între orele 12.00 și 16.00. Copii, părinți, bunici, mătuși si unchi vă așteptăm cu drag!”, anunță Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.
Parcul va fi invadat de copii, culoare cu bucurie, personajele din basme le vor fi alătuiri și toate activitățile dedicate lor, spectacole și muzică, vor avea loc între orele 12,00 -16,00.


Diana Mitrache