Într-o atmosferă plină de magie și tradiție, Lumina Crăciunului va însufleți Peștera Bolii în seara de 12 decembrie, începând cu orele 17.30. Acest eveniment aduce în prim-plan frumusețea colindelor de Crăciun, menținând vie tradiția și aducând bucurie în inimile tuturor participanților.

Ediția a XIV-a a concertului de colinde va transforma Peștera Bolii într-un loc de poveste, unde acordurile muzicilor tradiționale vor răsuna puternic. Interpreții îndrăgiți vor da viață colindelor românești autentice, creând o atmosferă unică și plină de emoție.
Evenimentul este deschis publicului și este oferit gratuit, așa că toți cei care iubesc colindele românești autentice sunt invitați să participe și să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă. Peștera Bolii va fi gazda acestui spectacol memorabil, iar partenerii evenimentului sunt instituții de prestigiu precum Episcopia Devei și Hunedoarei, Mănăstirea Lainici, MondoTv, Comexim R Lupeni și Asociația PetroAqua. Prin colaborarea acestora, se dorește să se creeze un moment de bucurie și conectare în spiritul tradițiilor românești de Crăciun.
Monika BACIU