Primăria municipiului Lupeni anunță un amplu program de modernizare a infrastructurii rutiere, dedicat fiecărui cartier în parte, subliniind importanța fiecăruia în ansamblul urbanistic al orașului.
În cadrul acestui program, se desfășoară lucrări ample de asfaltare pe străzile Frumoasa, Pompierilor-Cartier Ștefan, Vîscoza, Plopilor, Gorunului și Ardealului, marcând astfel angajamentul autorităților locale de a îmbunătăți calitatea infrastructurii rutiere pentru locuitorii orașului.
În plus, planurile de dezvoltare includ extinderea lucrărilor în alte zone cheie ale municipiului, precum Apaductului, Minerilor, Tineretului, Vănătorilor, Tusului, 9 Mai, Calea Brăii, Zona de Agrement Telegondolă și Zănoaga. După finalizarea acestora, se va trece la implementarea proiectelor de canalizare și aprovizionare cu apă potabilă pe străzile Brazilor și Roșia.
“Fiecare cartier este important! Lucrăm pe străzile: Frumoasa, Pompierilor-Cartier Ștefan, Vîscoza, Plopilor, Gorunului, Ardealului, unde pregătim lucrările de asfaltare. Lucrările vor continua și în alte zone: Apaductului, Minerilor, Tineretului, Vănătorilor, Tusului, 9 Mai, Calea Brăii, Zona de Agrement Telegondolă, Zănoaga, iar după introducerea canalizării și a apei potabile urmează strada Brazilor și Roșia. În aceste proiecte se vor asfalta peste 10 KM de infrastructură rutieră și peste 9 KM de trotuare și accese la blocuri”, arată Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a subliniat importanța acestor investiții în dezvoltarea orașului și a asigurat că administrația locală va continua să lucreze pentru a asigura un mediu urban modern și funcțional pentru toți locuitorii săi.
Monika BACIU