Într-un efort susținut pentru asigurarea siguranței și accesibilității pe drumurile naționale, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova (DRDP Craiova) anunță că continuă activitatea de îndepărtare a zăpezii de pe DN 67C, în sectorul închis circulației rutiere dintre Rânca și Obârșia Lotrului.
Echipa responsabilă acționează cu determinare, folosind o gamă diversă de utilaje și echipamente specializate pentru a face față condițiilor meteorologice dificile. Astfel, sunt implicate două autofreze, una dinspre Obârșia Lotrului și cealaltă dinspre Rânca, alături de două încărcătoare frontale și un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant.
”Continuă activitatea de îndepărtare a zăpezii de pe DN 67C, pe sectorul închis circulației rutiere dintre Rânca și Obârșia Lotrului. Se acționează cu o autofreză dinspre Obârșia Lotrului și o autofreză dinspre Rânca, dar si cu două încărcătoare frontale și un utilaj cu lamă și material antiderapant. Depunem toate eforturile pentru a deschide circulația rutieră într-un timp cât mai scurt dar fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța participanților la trafic. După îndepărtarea zăpezii se vor înlocui indicatoarele și parapetele deteriorate astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții normale”, a transmis Călin Cosmin, Directorul Regional al DRDP Craiova.
De asemenea, după finalizarea operațiunilor de deszăpezire, autoritățile vor proceda la înlocuirea indicatoarelor și parapetelor deteriorate, asigurând astfel desfășurarea circulației rutiere în condiții normale și sigure.
Monika BACIU
FOTO: Captură Video DRDP Craiova