Liberalii hunedoreni își asumă scorul și demisionează

Lucian Heiuș, liderul PNL din județul Hunedora a demisionat, după rezultatul alegerilor locale. Scorul nu este unul mulțumitor, iar liberalii își asumă astfel înfrângerea. Liberalii din Hunedoara au pierdut conducerea Consiliului Județean și mai sunt doar 8 mandate din partea PNL.

Liderii a nu mai puțin de 7 filiale din toată țara au demisionat după scorul nemulțumitor de duminică. Printre aceștia se numără și Lucian Heiuș din Hunedoara. Decizia a fost luată miercuri, în şedinţa Biroului Permanent Naţional. Liberalul Heiuș își asumă astfel rezultatul de duminică și pleacă de la conducerea organizaţiei PNL Hunedoara.

Biroul Permanent Național al PNL s-a reunit la sediul central al partidului pentru a analiza rezultatele alegerilor locale şi pentru a decide politica de alianţe.

În Consiliul Județean Hunedoara sunt acum doar 8 liberali, 18 reprezentanți ai PSD, 3 de Pro România, 2 de la PMP și 2 de la USR.

Pe lista liberalilor din Consiliul Județean se numără:    Adrian Nicolae David,  Vetuța Stănescu sau Vasile Bâre, Marcel Adrian Goia, Traian Berbeceanu, Marta Mate (UDMR), Dorin Ioan Popa, Marius Mutulescu și Daniela Maria Logofătu.

Adrian Nicolae David și-a prezentat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL, dar spune că va rămâne în forul județean, pentru că este un mandat câștigat.

Diana Mitrache

Advertisements

4 comentarii la „Liberalii hunedoreni își asumă scorul și demisionează

 • 30 septembrie 2020 la 18:16
  Permalink

  David este un parazit in functii publice plin de ifose care nu ar fi castigat nici daca concura de unul singur.Liberalii aveau nevoie de un candidat carismatic, lipsit de aroganta si care sa fii provenit din administratia publica reala.
  Ca Daniel Raducanu sau Iacob Ridzi de pilda.

 • 30 septembrie 2020 la 18:51
  Permalink

  Tiberiu Iacob Ridzi merita sa conduca PNL pe judet , el castiga in Valea Jiului (Petrosani) unde este a PSD-ului .

 • 1 octombrie 2020 la 11:18
  Permalink

  Ar fi bine sa nu uitam ca Ridzi a castigat primaria dar nu a castigat consiliul local, care a fost incredintat stangii de catre petrosaneni. Asta ar trebui sa spuna ceva.

Comentariile sunt închise.