O nouă altercație între fete minore a avut loc în Hunedoara. De această dată, poliția a fost chemată pentru că o fată de 12 ani a fost agresată de două de 14. Motivul? O cerere de prietenie adresată unui băiat, pe rețelele de socializare.

Miercuri seara, două fete de 14 ani au agresat în Hunedoara, o fată de 12 ani. Minora s-a ales cu o arsură pe frunte, după ce o alta i-a atins zona respectivă cu o țigară. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii locali. Incidentul a avut loc pe strada Luncii, iar minorele au ajuns la poliție.

„Poliția municipiului Hunedoara a fost sesizată de o patrulă a poliției locale, care a și condus la sediul poliției,  atât minora de 12 ani, cât și pe celelalte două minore de 14 ani. Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsurile prevăzute de lege”, declară Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Oamenii legii spun că au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a povestit că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții. Totul ar fi pornit după ce fata de 12 ani i-a dat o cerere de prietenie, pe o rețea de socializare, unui băiat, prietenul uneia dintre agresoare.   Patrula de poliție locală a condus cele trei minore la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor.

Incidentul vine la doar o zi după ce întreg județul a fiert din cauza altor minore care au bătut, umilit și filmat o fata de 11 ani.

Diana Mitrache