INSEMEX a câstigat un proiect de cercetare

INSEMEX Petrosani a câstigat un proiect finantat de la bugetul de stat pentru cercetare. Cel mai prestigios institut de cercetare din tarã a depus spre finantare proiectul denumit “Sistem de scanare imagisticã a gazelor la distantã”, iar în urma evaluãrii proiectul a obtinut 91,2 puncte.
Fondul alocat de la bugetul de stat pentru investitii, pentru institutele nationale de  cercetare-dezvoltare aflate în coordonarea Ministerului Cercetãrii si Inovãrii pe anul 2018, este de 22,500 mii lei si este repartizat dupã cum urmeazã: 8,500 mii lei – cap. C b) dotãri independente; 4,000 mii lei – cap. C d) cheltuieli de expertizã, proiectare si executie privind consolidãrile; 10,000 mii lei – cap. C f) cheltuieli de expertizã, proiectare, asistentã tehnicã, probe tehnologice si teste si de executie privind reparatiile capitale, inclusiv cheltuieli pentru obtinerea avizelor, autorizatiilor si acordurilor prevãzute de lege. Data limitã pentru semnarea contractelor este 15 mai.
Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „INSEMEX a câstigat un proiect de cercetare

  • 6 mai 2018 la 23:32
    Permalink

    asteptam nerabdatori cercetarea facuta de un colectiv extins cuprinzindu i pe sotii nicolescu pe lautaru sau branisteanu junior toti adusi pe blat in insemex de baronul psd care conduce institutia……prietenii stiu de ce.

Comentariile sunt închise.