Furtuna a inundat strazile din Petrosani

O rupere de nori a inundat strazile din Petrosani si din Petrila, iar pompierii au intervenit de urgenta pentru a limita efectele ploii torentiale. Cel putin un tren fost oprit in gara, dupa ce un copac s-a prabusit peste liniile de cale ferata, la intrarea in Petrosani.

Primele efecte ale furtunii s-au resimtit in municipiul Petrosani, in jurul orei 13, pompierii fiind anuntati, prin 112, despre prabusirea unui plop pe firele de inalta tensiune ale caii ferate, in apropierea garii Petrosani. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, dotat cu motofierastraie, de la Detasamentul din Petrosani, pregatit sa indeparteze copacul de pe fire. Totodata, o drezina a C.F.R. a fost comasata in zona afectata, avand misiunea de a decupla linia de la reteaua de inalta tensiune, pentru a facilita interventia pompierilor. Incidentul a generat oprirea, in gara Petrosani, a unui tren de persoane inter regio nr.1828, care circula pe ruta Petrosani-Caracal, precum si a unui marfar care circula pe traseul Livezeni – Mintia.

Potrivit bilantului pompierilor hunedoreni, ploaia torentiala a afectat municipiul Petrosani si orasul Petrila in aproximativ 45 de minute, fiind inundate 12 strazi numai pana la ora 14.00, precum si mai multe curti. Astfel, in urma ploilor torentiale au fost inundate strazile Cuza Voda, Dacia, Egalitatii, Grivita Rosie, Timisoarei, Maleia, Progresului, Bucegi, Constructorului, Popa Sapca din Petrosani, precum si strazile Jiet si Parangului din Petrila. „In zonele afectate de furtuna s-au deplasat efective ale Detasamentului din Petrosani, precum si ale Serviciilor de Urgenta Voluntare din Petrosani si Petrila. Echipele de interventie actioneaza cu motopompe pentru indepartarea efectelor produse de ploaia torentiala”, a declarat lt. Anemona Doda, purtator de cuvant al ISU Hunedoara.

Advertisements

Un comentariu la „Furtuna a inundat strazile din Petrosani

  • 1 iunie 2012 la 20:33
    Permalink

    In timp ce oamenii nu mai razbateau cu apele,dom primar Ritzi freca menta cu invitatii la zilele orasului.Sa urnit dupa ce sa rastit un cetatean la el prin telefon si ia zis ceva de maicasa si de candidatura lui.RUSINE RITZI,asa vrei sa ajungi tu primar.Nici cand e urgenta pe tine te doare in basca.Esti jalnic.

Comentariile sunt închise.